Translate

29 de juny 2012

Nou Aston Martin Vanquish

Nou Aston Martin Vanquish, un cotxe impresionant!



























Detalls de l'Aston Martin Vanquish:
Aston Martin llança un nou Vanquish, un nom que reprèn del model que va deixar de comercialitzar a mitjans del 2008. Les primeres unitats es lliuraran a finals de 2012.
Té un motor de dotze cilindres en V de 5935 cm ³-col · locat en posició davantera central-que dóna 573 CV de potència màxima a 6750 rpm. La caixa de canvis és automàtica de set relacions, està col · locada darrere de l'habitacle i va lligada al motor per un eix de fibra de carboni. Per tant, la tracció és mitjançant les rodes del darrere. El Vanquish accelera de 0 a 100 km / h en 4,1 segons i arriba 295 km / h.

És un cupè amb dues configuracions interiors, una de dues places i una altra de quatre en la qual les places posteriors són poc espaioses. El maleter té 368 litres de capacitat.

Mesura 4,72 metres de longitud. El xassís està fet d'alumini i fibra de carboni, elements que es repeteixen en la carrosseria costat del magnesi. Pesa 1739 kg, no sabem si és el pes en buit o el que inclou conductor i líquids. En qualsevol cas no és molt més lleuger que altres models semblants per grandària i potència.
Aston Martin Web Oficial: http://www.astonmartin.com






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada