Translate

11 de juliol 2012

Range Rover Evoque

Range Rover Evoque, un 4x4 amb estil urbà.




























Detalls del Range Rover Evoque:
El Range Rover Evoque és molt diferent a la resta de models de la gamma de Land Rover. No només s'assembla poc pel seu aspecte, sinó també per les seves qualitats. És el Land Rover més àgil en carreteres de corbes i el menys apropiat per a circular per zones abruptes del camp. També és el menys espaiós per als passatgers.
Hi ha tres motors, un de gasolina -2,0 litres i 240 cavalls-i dos Dièsel -2,2 litres de 150 CV i 190 CV-. Tots són de quatre cilindres i tenen injecció directa i sobrealimentació. El de gasolina és el mateix que Ford diu «EcoBoost» i que s'empra en el Mondeo i el S-Max. Els Diesel, són els que poden tenir el Freelander 2 i el Jaguar XF.
Està a la venda des de 33 600 euros. Un possible rival és l'Audi Q3, també ho pot ser el BMW X1, una mica més llarg. Tant l'Audi com el BMW són lleugerament més assequibles. Ens sembla molt difícil valorar si l'evoqui val el que costa, però el que sí sembla clar és que té un nivell d'atenció pel detall que, si més no, és semblant al de l'Audi Q3 (el BMW X1 té materials de recobriment pitjors ).
Land Rover Web Oficial: http://www.landrover.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada