Translate

13 de juliol 2012

Volkswagen Touareg

Volkswagen Touareg, tot un tanc alemany.













































Detalls del Volkswagen Touareg:

El Volkswagen Touareg és un tot terreny de grans dimensions que està disponible des de 54 280 €. Va arribar al mercat al març de 2010 per reemplaçar al model de 2007, una actualització del que va començar a comercialitzar el 2003.
El nou model té un aspecte diferent i gasta menys carburant que l'anterior. A més, té millors qualitats dinàmiques a la carretera: entra millor en les corbes, la direcció té un tacte més ferm-abans estava molt assistida i es notava pitjor el contacte amb el terra-i la carrosseria es mou menys. En aquests aspectes, ara està més a prop del BMW X5, que és potser el que més s'assembla a un turisme d'entre els vehicles d'aquest tipus. Els motors de sis cilindres (V6 FSI, V6 TSI HYBRID i V6 TDI) tenen un sistema d'aturada i arrencada automàtica en les detencions, per exemple en semàfors i embussos. Des de juliol de 2011, hi ha un nou motor dièsel de 245 CV que substitueix a un de similars característiques però menys potència (239 CV). Consumeix una mica menys. A més, en aquesta mateixa data va començar a estar disponible una versió diferent del motor dièsel de 204 CV, que gasta menys carburant. Més endavant es podrà adquirir un paquet «R-Line» que modifica lleugerament l'aspecte exterior i interior. El Touareg té tracció a les quatre rodes. Hi ha dos sistemes de repartiment de força entre els eixos, un bàsic anomenat «4MOTION» i un altre més eficaç, denominat «4XMOTION». Aquest últim només està disponible com opció (1.925 €) amb el motor Diesel V6 de 239 CV. El «4XMOTION» inclou reductora, pel que és el recomanat per a la pràctica de tot terreny. El Touareg també pot tenir dos tipus de suspensió.
El Touareg 3.0 V6 TDI de 245 CV es pot adquirir des de 58 500 €. És un preu superior al d'un Jeep Grand Cherokee i similar al d'un Land Rover Discovery 4, tots dos amb motors Dièsel de 240 a 260 CV. Un BMW X5, un Mercedes-Benz ML o un Porsche Cayenne, amb motors Dièsel de 245 a 260 CV, són més costosos que el Touareg. La versió 3.0 V6 TSI HYBRID de 379 CV està disponible des de 83.740 €, força més que el que costa un Lexus RX 450h, però una mica menys que el Porsche Cayenne S Hybrid, els altres dos tot terrenys de propulsió híbrida que es comercialitzen a Espanya.
Volkswagen Web Oficial: http://www.volkswagen.es/es.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada