Translate

26 de setembre 2012

Koenigsegg CCX























Detalls del Koenigsegg CCX:
El Koenigsegg CCX és un automòbil superesportiu desenvolupat pel fabricant suec Koenigsegg. És un biplaça amb tecnologia d'avançada. És l'últim vehicle incorporat a la gamma del Koenigsegg CC. El CCX és pràcticament un acte nou, atès que la seva enginyeria va ser totalment redissenyada en molts aspectes per complir amb les regulacions dels EE. Units. Això es deu a una gran demanda d'aquest mercat.
La sigla CCX significa "Coupe de Competició X". El Koenigsegg CCX commemora el desè aniversari de la primera prova de maneig del primer prototip de Koenigsegg, el CC. Aquella prova realitzada el 1996 va veure el naixement d'aquest acte suec, que actualment té un merescut reconeixement en l'ambient automotor.
El seu model predecessor, el Koenigsegg CCR, va gaudir d'un rècord Guiness com l'automòbil de producció més ràpid del món, en arribar els 395 km / ha l'any 2005, més tard aquest rècord seria superat pel Bugatti Veyron.
El motor V8 Koenigsegg compta amb dos turbocompressors. El bloc és d'alumini i té quatre vàlvules per cilindre més doble arbre de levas al capdavant. Amb 4712 cc de cilindrada i una relació de compressió de 8,2 a 1, el motor de 806 CV accelera de 0 a 100 km / h en 3,2 segons i li permet desenvolupar una velocitat màxima de 402 km/h. El seu preu es de 600.910 dòlars, aproximadament uns 467.220 euros.
Koenignsegg Web Oficial: http://www.koenigsegg.com/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada