Translate

26 de setembre 2012

Mercedes-Benz SLS AMG

















Detalls del Mercedes Benz SLS AMG:
El SLS AMG no és només un cotxe molt potent (571 CV) amb una carrosseria cridanera. El que ha fet Mercedes-Benz és un autèntic esportiu, difícil de conduir i amb reaccions molt vives quan es busca treure tot el profit al seu motor.

Per viatjar sentint poc el pas dels quilòmetres, gairebé qualsevol altre cotxe potent de Mercedes-Benz és preferible, fins i tot la resta de models de la gamma AMG. Per les seves qualitats, el SLS AMG no sembla estar desenvolupat per ser còmode, sinó per poder competir amb models de Porsche (com el 911 Turbo o Turbo S, i fins i tot el GT2 RS que, com el Mercedes-Benz, és de tracció posterior) i de Ferrari (el 458 Itàlia té gairebé la mateixa potència i preu).

Està en venda per 210.900 €. La major dificultat de conducció del SLS AMG és que només té dues rodes motrius, les posteriors. Aconseguir una acceleració longitudinal gran mentre les rodes no estan completament rectes requereix molta experiència i una sensibilitat especial, sobretot si el pis no té una adherència bona. La dificultat no ve donada perquè tingui mala motricitat (més aviat al contrari), sinó per l'elevada potència del motor V8.
Mercedes Benz Web Oficial: http://www.mercedes-benz.es

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada